Johanna träffade farmor och farmor för första gången under trettonhelgen. Nu känner de varandra. En av höjdpunkterna, förutom när hela gänget deltog i levande charader, var bland annat ett besök på Universeum i Göteborg. Såväl pojkarna som farmor och farfar verkade nöjda, och aningen trötta, efter en heldag med hajar, reptiler, experiment, regnskog och diverse utmaningar för kropp och knopp.
Eftersom vi har en tendens att glömma bort nyårsmenyerna så dokumenterar jag lite kort:
- Champagnen fick sällskap av gåslever på rostad baguette i skivor samt torkade renköttschips
- Förrätten var en Toast Öring Skagen med öring från Klippen i somras
- Som huvudrätt dunkade vi på med grillade lammkotletter från Ulås Lamm & Gris och massor med smakrika tillbehör
- Innan desserten blev det lite ost och portvin
- Efterrätten var vanilj- och espressopannacotta med egen havtornssås
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar